Reflektion kring utrustning

Jag har alltid sett rätt utrustning som något viktigt. Det gäller att vara förberedd. Det som inte skulle hända kan hända. Det hände mig när jag plurrade. När vi är rätt förberedda så kan vi vara mycket lugnare.


Den dag jag plurrade var jag också på möte i kyrkan tillsammans med andra härliga människor. Jag hade en tanke som innebär att det är lika viktigt för oss att vi är rätt förberedda i livet också. Vi kan tänka att vi väntar med att tänka på Jesus tills vi blir gamla. Nu ska vi leva livet.

Jag känner att när jag har utrustningen så är jag fri. Jag kan åka och behöver inte vara orolig. Mitt liv som kristen innebär att jag har en oerhörd trygghet. Livet med Jesus är spännande också. Det är inget tråkigt liv inlåst i en tyst kyrka. Det är ett spännande liv tillsammans med en levande person som har all kraft och all makt. Det är ett liv i frihet.

Jag vill uppmana dig att söka denna friheten som bara Jesus kan ge. Kontakta mig så samtalar vi vidare tillsammans. Vi är en grupp som träffas varje vecka för att samtala om den kristna tron. Hör av dig om du är intresserad.

Sture Nordquist

       ©Sture Nordquist 2000-2024